In deze TALK! geeft Tim Tubbax zijn ongezouten mening over de falende linkse politiek, de neergang van Antwerpse wijken, de Marokkanen in Brussel en Antwerpen, zijn ervaringen met andere allochtonen, de foute definitie van racisme en de verantwoordelijkheid van linkse politici die niet beseffen dat rechtse politiek de laatste redding is. Hij is niet extreem, niet radicaal maar recht voor de raap… zijn afkomst geeft hem alle recht van spreken. Samengevat: een gezond verstand talk met harde taal, maar dit kan alleen op het Free Speech Channel TALK!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>