Dus iedereen wil wél een goeie steak, een zacht varkenshaasje maar niemand wil weten op welke onmenswaardige al die beestjes geslacht worden? Wel vlees eten maar niet weten hoe gedood? Is dat niet hypocriet? En wie garandeert dat je vlees ‘menselijk’ geslacht is? Vraag jij dat bij je beenhouwer? of doe je alsof? Genoeg onderwerp voor een Joyce en Co. Hoeveel rechten hebben dieren én hoe hypocriet zijn vleeseters… En ja, beelden van www.animalrights.nl als ‘in your face’. Als je kan, bekijk onze TALK helemaal.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>