De doodstraf. Terrorisme, misdadigers die vroeg vrijkomen, te slappe straffen van justitie.. de bevoking begrijpt het niet meer en vraagt strengere straffen… ook de doodstraf terug invoeren. Maar is dit een zwartwit discussie? Zelfs 4 op 10 jongeren in Vlaanderen willen de doodstraf invoeren. In Joyce&Co gaan we in discussie over dit gevoelige onderwerp. Wiens kant kies jij? Joyce De Troch Verstrepen

One thought on “TALK! ZWARWIT DISCUSSIE: VOOR OF TEGEN DE DOODSTRAF? WESTERSE ROEP VOOR STRENGERE STRAFFEN

  1. Dank Jurgen om een beetje nuance te leggen in dit (haar) verhaal. Velen zullen de mening delen van Yoice maar ze praat.hier met haar gevoel en niet de rede. Ik hoor haar geen enkele redelijke argumentatie opbouwen… Christian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>