‘Vrije meningsuiting’… mijn dada sinds m”n 22 jaar toen ik met TALKRADIO begon en met ZwartWit eindigde. 29 jaar later moet ik meer dan ooit strijden en opkomen voor ons en jullie democratisch basisrecht. Het recht van de vrije meningsuiting en ook h├ęt recht om te beledigen. In deze TALK! leg ik uit hoe jullie het moeten aanpakken ­čśë www.inettv.online Deel en verspreiden die boodschap!!

 

One thought on “TALK! VRIJHEID VAN MENINGSUITING EN VAN BELEDIGEN ZIJN ONZE DEMOCRATISCHE RECHTEN

  1. Het is een teken aan de wand dat meer en meer mensen (waaronder ikzelf) een profiel met andere naam moeten aannemen op de sociale media om nog uw mening te kunnen/ durven uiten . Wat is er toch in godsnaam gebeurt met onze vrije mening ? Familie foto’s of profielfoto’s worden weggehaald uit angst om onze eigen veiligheid of om geen problemen te krijgen met justitie of werkgever …….onze democratie is al lang dood en begraven .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>