A attest? B attest? Falen de ouders bij het onderwijs? En wat met de startdatum in september? Is het 1 september voor christelijke kinderen of is het 4 september voor de moslimkinderen? Gelijkheid in onze democratie, of teveel religieuze invloed? Tegengestelde meningen, de eerste Joyce en Co: Heeft Verstrepen zijn meerdere gevonden? Bekijk nu op TALK! de eerste aflevering en laat je vooral gaan in de reacties. TALK! Wij Tim Tubbax Joyce De Troch Verstrepen Jurgen zijn de hoeders van de vrije meningsuiting! Deel, like en steun ons: Het nieuwe media Ć­nitiatief voor Vlaanderen en Nederland.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>