Filip Meert is een man die vecht tegen onrechtvaardigheid. Onschuldig gezeten, vraagt een nieuwe rechtszaak, de wet Geens is aangepast vanwege hem… ontsporingen van justitie, parket en vervalsing om rechtspraak in BelgiĆ« te laten winnen, zelfs met vervalsing van zijn dossier. Falen van justitie. Partner van Alizee Poulicek en gekend vanwege zijn ‘rechttoe-rechtaan’ stijl op social media. Genoeg redenen om hem uit te nodigen in mijn TALK! studio voor een gesprek zonder filters, de volle 10 minuten … Vergeet traditionele media, wij zijn TALK! Hoeders van de vrije mening šŸ˜‰ Tim Tubbax Joyce De Troch AED Studios

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>