De misvatting in Vlaanderen is dat je traditionele kabel nodig hebt zoals Telenet om films te bekijken en bestellen. Niets is minder waar. Je kan beter een gewoon standaard abonnement nemen en je internet gebruiken voor een ander online alternatief. Er zijn veel goedkopere film -en serie alternatieven zoals een Netflix of een Google Play. Voor minder geld kan je op die platformen films huren of kopen en bekijken op je tv én als extra; binnenkort kan je bijvoorbeeld met je Netflix abonnement in heel Europa kijken naar je favoriete films en series dankzij een nieuwe Europese richtlijn. Onbekend is onbemind? Vergis je niet, dit is een mooi voorbeeld van online only tv mét de keuze op welk toestel je wil kijken; smartphone, tablet, tv-screen. De consument kiest en da’s een goeie zaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>