Misschien zegt jullie de naam TWIT.tv iets. Gestart in 2005 als podcast en geƫvolueerd naar een netcastingkanaal. Het zijn online shows met als onderwerp technologie, alles wat te maken heeft met windows, apple, google, software in het algemeen enzovoort. Alle shows zijn gratis te bekijken en TWIT.TV wordt gefinancierd met een mix van advertisers op basis van Cost Per Mille (CPM) , partners en donaties van luisteraars en kijkers. De shows worden gemaakt in hun nieuwe studio in Californiƫ sinds augustus 2016. In 2015 verklaarde de CEO dat de inkomsten voor dat jaar 7 miljoen dollar zouden bedragen. Klik hier om TWIT.tv te ontdekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>