Het is elk jaar een reclamehoogtepunt om je vingers van af te likken tijdens hét tv-moment in de VS. Met naar schatting 150 miljoen televisiekijkers is de Super Bowl een goudmijn voor bedrijven en reclamemakers, en dus doet iedereen extra zijn best om op te vallen.  Wie een reclamespot wil uitzenden tijdens de Super Bowl betaalt tot 5 miljoen dollar voor 30 seconden zendtijd. Vaste ingrediënten zijn elk jaar: bekende gezichten, humor en spectaculaire beelden die gretig bekeken worden via online media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>