Apple TV, wat is het en wat kan ik er mee? Een vraag die ons vaak gesteld wordt. Veel consumenten hebben eigenlijk geen idee van de mogelijkheden van dit compacte apparaat. Anders dan de naam zou doen vermoeden is de Apple TV geen televisie. Het is wel bedoeld om in combinatie met een moderne HD TV of monitor te worden gebruikt. Simpel gezegd is de Apple TV een mediaspeler die aan je netwerk gekoppeld is.

De mogelijkheid om draadloos je hele scherm  vanaf de iPad, iPod, iPhone, MacBook en iMac naar een TV scherm door te kunnen streamen bied een enorme hoeveelheid nieuwe mogelijkheden aan. Films en foto’s staan met een druk op de knop groot op het TV scherm wanneer jij dat wilt.

Natuurlijk kan je niet alleen films kijken met je Apple TV, ook kan je er prima muziek op beluisteren en apps draaien die standaard zijn geïnstalleerd op de Apple TV zoals Netflix, Vemeo en Youtube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>