Met een smart tv kun je het internet op. Je verbindt de tv via wifi of een kabel met je thuisnetwerk. Op een smart tv zijn allerlei apps ge├»nstalleerd waarmee je verschillende dingen kunt doen. Met Netflix en YouTube stream je video’s, je kijkt gemiste uitzendingen terug of je bladert over internetpagina’s. Het systeem achter al deze functies noemen we een smart platform. Elk merk heeft een eigen smart platform. Samsung gebruikt de Smart Hub die werkt op het Tizen systeem, bij Philips en Sony vind je Android TV en LG installeert op veel van haar tv’s het gebruiksvriendelijke WebOS.

Samengevat; je kan dus alle live videocontent ook bekijken op je televisietoestel als de smartphone te klein is voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>